top of page
Zoeken

Nieuw seizoen, nieuwe outfit?


9


Het mooie weer komt er (eindelijk) aan waardoor veel fietsen worden klaargemaakt om aan de wekelijkse tochtjes met vrienden te beginnen.

Vaak is dit ook een goed moment om een nieuw item aan je fietstenue toe te voegen.


Sinds dit seizoen kan je bij ons ook terecht voor de outfits van GOBIK. Dit Spaanse merk van kwalitatieve fietskleding scoort goed bij heel wat fietsers.

Het is een relatief jong merk maar is aan een steile opmars bezig. Je zal het misschien kennen als sponsor van het UAE-Emirates wielerteam van meervoudig tourwinnaar Tadej Pogacar.


De collectie heeft verschillende snitten in zijn gamma zitten van heel strak en super gestroomlijnd tot een iets "lossere" fit, dit steeds met een moderne uitstraling.


Een absolute topper zijn hun fietsbroeken met het K10 zeem voor de heren en K9 zeem voor de dames. Deze verzekeren je van een comfortabele fietsrit. Het zeem is tevens voorzien van anti-bacteriële kwaliteiten.


Een mooi pluspunt is dat het bedrijf inzet op een zo milieuvriendelijk mogelijke productie.Een kleine selectie uit het aanbod van Gobik. Buiten de truitjes en broeken zijn er ook heel wat accessoires zoals petten, handschoenen, sokken en meer.


30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page